De Historie van durgol

durgol is een Zwitserse kwaliteits product en sinds 1951 een pionier op het gebied van ontkalking. Düring AG blijft als Zwitsers familiebedrijf voor de ontwikkeling en productie trouw aan haar locatie in Zwitserland. Düring AG wil de nummer 1 van de wereld worden als het om ontkalk producten gaat.

Een familiebedrijf met traditie sinds 1951

Meer dan 65 jaar geleden kwam Maria Düring-Keller, de grootmoeder van de drie huidige eigenaars van Düring AG, met het doorslaggevende bedrijfsidee toen ze hardnekkige kalk uit haar toilet, badkuip en kranen aan het schoonmaken was.  Zij ontwikkelde zelf een zeer effectief ontkalkingsmiddel - dit was de geboorte van het merk durgol. De ondernemer ging met de auto een reclametournee maken en was niet bang om de toiletten van potentiële klanten zelf schoon te maken in een elegante jurk met hoed en sluier.

Maria Düring-Keller die durgol flessen vult

Zwitserse vindingrijkheid

Düring producten door de jaren heen

Het geheim van het succes

Een fles WC ente (WC eend)

1980

Het bedrijf is nog steeds eigendom van de oprichtende familie. De derde generatie bekleedt nu de positie van de raad van bestuur en is nog steeds sterk aanwezig in de dagelijkse praktijk. Ze zorgt er zorgvuldig voor dat basiswaarden zoals Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid in de toekomst behouden blijven in de bedrijfscultuur.