durgol melksysteemreiniger

  • Eenvoudig in gebruik
  • Dosseerdop
  • Zeer effectieve en hygiënische reiniging
  • Gemakkelijk biologisch afbreekbaar

Het geheim van de perfecte cappuccino...
De melksysteemreiniger verwijdert gemakkelijk en effectief melkresten zoals melkeiwitten, lactose en melkvet en is vriendelijk voor uw apparaten. De melksysteemreiniger is geschikt voor alle volautomatische koffiemachines en capsule- pad- en espressomachines met een geïntegreerd melksysteem. Tevens geschikt voor externe melkopschuimers.

Geschikt voor

  • Eenvoudig in gebruik + dosseerdop
  • Zeer effectieve en hygiënische reiniging
  • Verlengt de levensduur van uw machine
  • 1 fles voor 10 x reinigen

Reviews

No items found.
Handleiding bekijken

Veel gestelde vragen

Voor het volledige overzicht van de veelgestelde vragen klik hier

In hoeverre houdt de durgol melksysteemreiniger rekening met het milieu?

durgol melksysteemreiniger is gemakkelijk biologisch afbreekbaar (volgens OESO302B).De bescherming van het milieu is belangrijk voor durgol.

Waarom zou ik durgol melksysteemreiniger gebruiken voor mijn koffiemachine enniet gewoon durgol swiss espresso?

De speciale ontkalker durgol swiss espresso is speciaal ontwikkeld voor een optimalekalkverwijdering in een koffiemachine. De melksysteemreiniger is daarentegen niet bedoeld voor het ontkalken, maar voor hethygiënisch reinigen van de melkdragende onderdelen. Dit zijn twee totaal verschillendetoepassingen.

Waarom moet ik de onderdelen of mijn externe melkopschuimer reinigen?

Melkresten kunnen de groei van schadelijke bacteriën bevorderen. Koffie kwaliteit/smaakwordt negatief beïnvloed als de melk afkomstig is van een verontreinigd melksysteemDe levensduur en prestaties van het melksysteem en daarmee de koffiemachine wordenverlengd of verbeterd.

Wij raden aan om regelmatig en vroeg te reinigen, idealiter om de 2 weken. Voor eenoptimale kwaliteit van uw latte-specialiteiten en een lange levensduur van uw machine. Wijadviseren hiervoor de durgol melksysteemreiniger. Dit houdt het hele melksysteemhygiënisch en schoon.