durgol universal bio

 • Zeer snelle werking
 • Veilig, reuk- en smaakloos
 • Effectieve corrosiebescherming
 • Biologisch afbreekbaar > 99,5% in 18 dagen

Ecologische bio-ontkalker
Durgol universal bio is een ecologische snelontkalker op basis van melkzuur voor keukenapparatuur, huishoudartikelen, oppervakken en armaturen.

Een combinatie van dekrachtige werking en ’n minimale aantasting van het milieu. De speciale formule garandeert een efficiënte ontkalking en tast daarbij het materiaal niet aan. Voor ontkalken van filtermachines en waterkokers adviseren wij 125 ml universal bio te gebruiken. Een waterkoker kan gewoon koud worden ontkalkt! 
Het product voldoet aan de criteria van der “ready biodegradability” volgens de richtlijn OECD 301E.

Geschikt voorDe ecologische waarde wordt regelmatig gecontroleerd en bevestigd door het gerenommeerde SGS INSTITUT FRESENIUS.

 • Zwitserse efficiency sinds 1951
 • Direct klaar voor gebruik
 • Biologisch afbreekbaar > 99,5% in 18 dagen
 • 500 ml lost ca. 25 gram kalk op
 • Effectieve corrosie bescherming, zowel verdund als onverdund
 • Vrij van geuren, kleuren en conserveringsmiddelen
 • 5 x sneller dan citroenzuur en azijn

Bij het verhitten van leidingwater ontstaan kalkafzettingen. Kalkafzettingen veroorzaken vaak technische problemen en verminderen ook de levensduur van uw apparatuur. Ook het energieverbruik van het apparaat neemt toe, aangezien de
 kalklaag op het verwarmingselement een optimale warmteoverdracht aan het water verhindert.

Reviews

No items found.
Handleiding bekijken

Veel gestelde vragen

Voor het volledige overzicht van de veelgestelde vragen klik hier

Wat is er zo bijzonder aan durgol universal bio?

durgol universal bio verwijdert betrouwbaar en voorzichtig kalk uit alle huishoudelijke artikelen, meteen minimale impact op het milieu. durgol universal bio heeft een biologische afbreekbaarheid van>99,5% na 18 dagen en voldoet aan de criteria van "ready biodegradability" volgens de OESO301E richtlijn (getest door SGS INSTITUT FRESENIUS). Bovendien bevat durgol universal biogeen onnodige componenten zoals geuren, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.De classificatie "gereed voor biologische afbraak" is het hoogste biologische afbraakniveau dat kanworden bereikt. Dit wordt regelmatig getest en bevestigd door de gerenommeerde SGS INSTITUTFRESENIUS. De regelmatige controles zorgen ervoor dat het verzegelde product durgol universalbio permanent voldoet aan de strikt gedefinieerde testparameters. Meer informatie vindt u hier.

www.qualitaetssiegel.net/de/qualitaetssiegel

Waarin verschilt durgol universal van durgol universal bio?

Durgol universal heeft een bijzonder snelle werking en een hoog kalkoplossend vermogen.durgol universal bio lost ook betrouwbaar kalk op, met een minimale impact op het milieu. durgol universal bio is >99,5% biologisch afbreekbaar in 18 dagen en is daarom de milieuvriendelijkere variant. De ecologische meerwaarde wordt regelmatig getest en bevestigd door de gerenommeerde SGS INSTITUT FRESENIUS. durgol universal bio heeft een iets lagere kalkoplossende snelheid dan durgol universal. Dit verschil is echter nauwelijks merkbaar voor de gebruiker van het product.