durgol wasmachine reiniger & ontkalker

  • Direct klaar voor gebruik
  • Onderhoudt en beschermt uw machine
  • Verwijderd vuil en wasmiddelresten
  • Verwijderd bacteriën en onaangename geuren

Hygiënische reinheid en geurige frisheid
Lost kalkaanslag op en verwijdert grondig vuil en wasmiddelresten. Dit voorkomt de opeenhoping van bacteriën en de opkomst van slechte geruchten. De durgol wasmachine reiniger & ontkalker reinigt, onderhoudt en beschermt uw machine van binnen. Aanhoudende kalkaanslag, vuil en wasmiddelresten worden grondig verwijderd en zelfs op ontoegankelijke plaatsen. De ophoping van bacteriën en onaangename geuren worden efficiënt bestreden.

Regelmatig gebruik
Idealiter elke 2 tot 4 maanden - zorgt voor de prestaties van uw wasmachine en optimaliseert het energieverbruik. Eén fles is afgestemd op een volledige ontkalking van uw wasmachine. De durgol wasmachine reiniger & ontkalker is biologisch afbreekbaar.

Eenvoudige en praktische toepassing
Moeiteloos toepasbaar op wasmachines van alle soorten en merken.  Er is geen reinigingsprogramma nodig.

Verlengde levensduur van uw wasmachine
Regelmatig schoonmaken en ontkalken verlengt de levensduur van uw wasmachine en optimaliseert het energieverbruik.

Komt er een onaangename geur uit uw wasmachine? Of Ruikt uw was minder fris?
Gebruik dan geen azijn of citroenzuurproducten, maar durgol universal. Meer weten?

Reviews

No items found.
Handleiding bekijken

Veel gestelde vragen

Voor het volledige overzicht van de veelgestelde vragen klik hier

Kan ik durgol wasmachine reiger voor alle machines gebruiken?

Ja, dit product is geschikt voor alle soorten en merken wasmachines. Er is geenreinigingsprogramma nodig.  Het is eenvoudig in gebruik, reinigt grondig, lost kalk op enverlengt de levensduur van uw wasmachine.

Hoe vaak moet ik mijn wasmachine reinigen en ontkalken?

Idealiter elke 2 tot 4 maanden - zorgt voor betere prestaties van uw wasmachine enoptimaliseert het energieverbruik en de levensduur van uw wasmachine. Één fles isafgestemd op een volledige ontkalking en reiniging en is ook biologisch afbreekbaar.

Is durgol wasmachine hygiënische en geeft het een frisse geur

De durgol wasmachine reiniger & ontkalker reinigt, onderhoudt en beschermt uw machinevan binnen. Aanhoudende kalkaanslag, vuil en wasmiddelresten worden grondig verwijderd en zelfs op ontoegankelijke plaatsen. Dit voorkomt de opeenhoping vanbacteriën en de opkomst van nare geuren. De ophoping van bacteriën en onaangenamegeuren worden efficiënt bestreden.

Voordelen van het reinigen van uw wasmachine?

Kalk wordt gevormd wanneer het water wordt verwarmd, het bezinkt opde verwarmingselement, in de trommel, op rubberen afdichtingen en in de leidingen vande wasmachine. Dit kan de functionaliteit van de wasmachine negatief beïnvloeden en hetenergieverbruik verhogen.

In hoeverre houdt durgolwasmachine reiniger & ontkalker rekening met het milieu?

durgol wasmachine reiniger & ontkalker is gemakkelijk biologisch afbreekbaar (volgensOESO 302B). De bescherming van het milieu is belangrijk voor durgol.

Waarom moet mijn wasmachine worden gereinigd en ontkalkt?

Kalk ontstaat wanneer het water wordt verwarmd, het zet zich af op het verwarmingselement, in de trommel, op rubberen afdichtingen en in de leidingen van dewasmachine. Het kan de werking van de wasmachine beïnvloeden en het energieverbruikverhogen. Kalkafzetting is ook een welkome voedingsbodem voor bacteriën. Dit kan ookonaangename geuren veroorzaken. Bovendien hebben vooral vloeibare wasmiddelen deneiging om aan de randen en de groeven van de wasmachine te kleven. Deze afgezettezeepresten kunnen ook een hygiëneprobleem worden.