Reviews

Wat zijn de meningen van consumenten over de producten van durgol? Hier onder ziet u een overzicht van reviews die geschreven zijn op durgol.nl en iedere maand van twee andere winkels of webwinkels in de Benelux.

Vul hier uw gegevens in:

Selecteer uw product en cijfer:

Schrijf uw review:

Bedankt! Uw review hebben wij ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

durgol universal

durgol universal fles

5/5

vijf sterren review

13 reviews

Reviews bekijken

Joke

5/5
5/5

Fantastisch product. Ga nu ook de rest proberen.

deleve@zigge.nl

5/5
5/5

Super makkelijk en werkt heel erg snel. Hoeveelheid in waterkoker, even laten staan en schoon! Weinig water gebruik om daarna te spoelen dus milieuvriendelijk! :-) Fantastisch!

Anna

5/5
5/5

Bij de aanschaf van een koffiezetapparaat van Moccamaster heb ik de durgol universal ontkalker ook meteen aangeschaft. Het is een super ontkalker en het allerfijnste is dat er geen geur aan zit.

Irma

4/5
4/5

Een goed product om mijn koffiezetapparaat te ontkalken

Dennis

5/5
5/5

Het beste product voor de Moccamaster, maar ook onder andere de waterkoker worden hiermee weer als nieuw.

Flupke01@gmail.com

5/5
5/5

Duurder dan azijn, maar dan ook veel beter voor mijn dure koffiemachine. Blij mee!

Frank Rubel

5/5
5/5

Product doet wat het belooft!

CoiffeurLuc

5/5
5/5

Waaaauw.......beste product ooit!!!!

Ilona van Breda

5/5
5/5

Mijn water koker is perfect schoon geworden .en me kraan ook.

Bernadette

5/5
5/5

Product werkt erg goed, alle kalkaanslag in mijn waterkoker verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Pierre van Amsterdam

4/5
4/5

Door een collega op het werk geattendeerd op dit product. De werking is super en ook de veiligheid van het product vind ik een pré. Zeer zeker een aanrader!

Jasper

5/5
5/5

Mooi spul!

Imke Klein Gebbink

5/5
5/5

Bij de Marskramer een flesje cadeau gekregen bij een koffiemachine en daarmee de waterkoker, die echt vies was schoongemaakt. Resultaat : ik heb ookveen nieuwe waterkoker. Ik heb de foto's door gestuurd naar durgol. Echt ongelofelijk leuk. Ik ben enthousiast. Groet Imke

durgol swiss espresso

durgol swiss espresso 2x 125 ml flesjes met verpakking

5/5

vijf sterren review

12 reviews

Reviews bekijken

Rudy Malfait

5/5
5/5

Product ontkalkt zeer grondig en eenvoudig in gebruik door enkele dosis flacon. Goedkopere producten te verkrijgen maar met Durgol word de levensduur van je duur apparaat verzekerd en wat is nu 12€ op jaarbasis, amper 1€ per maand. Ik ben alvast overtuigd.

Toscano

5/5
5/5

Ik gebruikte steeds azijn voor het ontkalken van mijn koffieapparaat en waterverwarmer. Het vorige koffieapparaat lekte water en dus kocht ik een nieuwe La Pavioni. In de handleiding stond duidelijk aangegeven dat azijn veel te agressief is en niet mag gebruikt worden voor het ontkalken van koffieapparaat en waterverwarmer. Ik kreeg van vrienden een flesje Durgal Swiss Espresso kado en maakte er gebruik van bij de eerstvolgende ontkalkingsbeurt: wat een verschil: de klus is zo geklaard en het koffieapparaat is netjes gereinigd aan de binnenzijde. Vermits je in de boiler kan kijken, zie je het resultaat. Super tevreden dus. Ik ga de waterverwarmer nu ook een (veilige!!) beurt geven.

Tandarts van der Linde

5/5
5/5

Heel prettig en goed product voor onze twee volautomaten. Beide apparaten hebben een ontkalkingsprogramma waardoor de juiste procedure altijd gevolgd wordt. De Swiss Espresso is vloeibaar dus nooit last van residu (granulaat of bezinksel) door producten die als poeder aangeboden worden. Gewoon in een woord: Perfect

Piere van Amsterdam

5/5
5/5

Samen met het Universal product uitgeprobeerd en ook hier ben ik zeer tevreden mee. Gezien de eigenschappen en daarmee het behoud van onze kostbare espresso machine zeker een aanbeveling.

Nanou P

5/5
5/5

Ik heb deze product gebruikt in all mijne espresso-apparaaten , het is heel eenvoudig, proper, handig en zo snel and ongevaarlijk dat ik dat maar kan aanbevolen . Tof !

Magda

5/5
5/5

Ik kwam dit product tegen bij de huishoudbeurs. En heb toen 1 pakketje aangeschaft. Echt goed spul ik had al een tijdje last dat de koffie niet meer heet was en anders smaakte. maar naar het hier mee ontkalkt te hebben smaakt de koffie weer heerlijk. Nooit gedacht dat het zoveel invloed op de smaak van de koffie kon hebben echt top spul.

M. Graat

5/5
5/5

Voor mijn Dolce Gusto machine geen andere ontkalker meer. Eenvoudig en snel is het apparaat ontkalkt met Durgol en kan ik weer lekker mijn kopje koffie drinken.

Ludiano

5/5
5/5

Goed product, ik heb een Dolce Gusto en daarbij wordt deze ook geleverd alleen via deze website is het goedkoper bestellen.

Henk P

5/5
5/5

Ontving cadeau en echt Top.

Fienna Veenstra

5/5
5/5

Ik heb dit gebruikt om mijn Dolce Gusto apparaat te ontkalken. Het werkt prima en mijn apparaat zet weer (hete) koffie zoals vanouds.

Dick Selis

5/5
5/5

Goed middel om eenvoudig uw expresso machine te reinigen. Zeer eenvoudig om dit te doen.

deleve@ziggo.nl

5/5
5/5

Het was wonderlijk. Mijn koffie smaakte zo veel beter. Ik heb wel andere producten bestelt maar niet met zo'n uitstekend resultaat. Ik heb gelijk meer besteld om regelmatig te gebruiken (en ook een flesje voo mijn zusje als verassing.)

D. van de Heuvel

5/5
5/5

Wij gebruiken reeds meerdere jaren Durgol ontkalker voor het volautomatisch koffiezetapparaat en wij zijn ervan overtuigd dat dit mede de lange levensduur van het apparaat heeft in de hand gewerkt.